Sponsoring Kevinraesracing:

Motorracen is helaas een erg dure sport/hobby. Spectaculair is het zeker, maar zonder de hulp van sponsoren is het niet mogelijk om de doelen te bereiken die ik gesteld heb. Helaas is het een sport waar het ook erg belangrijk is om een dikke portemonnee te hebben. Hoe meer budget er is, hoe meer er getraind kan worden en kan er beter materiaal worden aangeschaft.

Wat heeft kevinraesracing te bieden:

 

Wanneer u sponsor wilt worden als bedrijf zijnde is het volgende mogelijk:

 

- Stickers op de motor, die duidelijk zichtbaar zijn. 

- Logo van uw bedrijf op de site en op de facebookpagina.

- Bedrijf wordt beschreven op de site.

- Facebookpagina duidelijke vermelding van de sponsors. 

- Bij open dagen/ motorbeurzen/andere promotiedagen, mogelijk om de motorfiets bij uw stand te betrekken.

- Wanneer u als bedrijf promotiemateriaal heeft, neem ik dit mee en zal dit rondom de box op wedstrijddagen te bezichtigenzijn.

- Natuurlijk welkom op circuitdagen, met toegang tot bijna alle mogelijke plekken op het circuit.

- Andere suggesties zijn van harte welkom.

 

 

 

www.vrooam-lubricants.com

Uitgangspunt van Vrooam is dat bij de ontwikkeling van smeermiddelen absoluut geen concessies worden gedaan. Geen enkele. De technische specialisten van VROOAM maken superieure motoroliën en onderhoudsproducten voor motorfietsen ONLY, punt uit! 

Daarbij kiest Vrooam dus altijd voor de beste basisolie (met de daarbij behorende gewenste kwaliteitseigenschappen), de beste additieven en de beste performance boosters. Daarnaast test Vrooam alles enorm uitgebreid en zoals gezegd alleen in motorfietsen

Moto-Master brake systems

Moto-Master producten vormen een van de mooiste lijnen van vervanging en high performance motorfietsen remsystemen die beschikbaar zijn.

Sinds onze oprichting in 1997 zijn we gedreven door het verlangen naar vernieuwing. De Ultra-lite, en later op, onze revolutionaire Flame-rotoren zijn enkele van de vele innovaties.

Moto-Master een solide reputatie als een toonaangevende aftermarket remsystemen fabrikant.

Binnen tien jaar na onze oprichting is Moto-Master erin geslaagd om vele IDM, Europese- en wereldtitels veilig te stellen, en we zijn gegroeid in op de huidige dominante merk in de motorcross Grand Prix racing.

In 2015 konden wereldwijd weer vele rijders rekenen op Moto-Master en hen de voorsprong op de concurrentie te geven als het gaat om het stoppen van kracht en betrouwbaarheid.

Al onze R & D, engineering, productie en opslag bevindt zich in Nederland. Customer care, flexibiliteit en snelle beschikbaarheid zijn kernwoorden in onze ISO 9001: 2008 en TÜV - KBA-gecertificeerde organisatie.

Onze voorraad is een van de breedste op het gebied van remschijven op de planeet om te zorgen dat ons netwerk van distributeurs is voorzien rond de klok.

MOTO-MASTER, Hoe kunnen we u stoppen?

bemozonwering.nl

Bemo Zonwering is dé specialist in binnen- en buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en aanverwante producten.

Bemo Zonwering is opgericht door Hans van Beerendonk en Jurgen Moonen. Beide zeer gericht op het bieden van uitstekende service en duurzame producten met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Wij werken dan ook uitsluitend met leveranciers die hoge kwaliteitsproducten leveren en dat verschil ziet u!

 

Kijk op de site voor meer informatie.

www.gpproducts.eu

GPProducts gaat voor de beste prestaties. Daarom kiest GPProducts uitsluitend voor topmerken en een uitstekende service. Met deze prestatiebevorderende producten vol uitstraling maak jij het verschil!

 

 

www.jbrestyling.be

Schade aan uw voertuig?  Neem dan contact op met JBrestyling en vraag naar de mogelijkheden. Hieronder een aantal voordelen van de werkwijze van Jbrestyling.

 

• goedkoper dan de traditionele manier
• de lak blijft in de originele staat
• de reparatietijd is beduidend korter
• milieuvriendelijk
• reparatie geschiedt (indien mogelijk) ter plaatse
• geen verlies van no-claim korting
• u hoeft de auto slechts een korte tijd te missen
• we komen bij u langs
• geen voorrijkosten !

Klik voor meer info op de link.

Schoonus-motoren.nl

Schoonus Motoren houdt zich al jaren bezig met in- en verkoop van motoren en is bovendien het adres voor onderhoud aan uw motorfiets en montage van motorbanden.

De diversiteit is groot!
Schoonus Motoren verkoopt choppers, toer- en racemotoren van Japanse, Italiaanse, Amerikaanse en Duitse makelij.

De kwaliteit is hoog en de prijzen zijn scherp door eigen inkoop zonder tussenhandel ! Elke week is er nieuwe aanvoer van gebruikte en bijna nieuwe motorfietsen. Eventueel levert Schoonus Motoren de fiets van uw wensen op bestelling. 

Kom langs en sta versteld van de lage prijzen!! U profiteert van onze scherpe inkoop prijzen. De koffie staat voor u klaar!!

www.r2project.com

R2 project is een projectmanagementbureau gespecialiseerd in de realisatie van projecten in Bouw en Retail.
 

Wij vertalen concepten naar een werkelijke realisatie, inclusief alle gewenste bouwkundige afwerkingen, benodigde installaties, interieur en inrichtingselementen. Dit binnen de gestelde tijd, detaillering en prijs. Wij dragen zorg voor de uitrol van meerdere projecten binnen de gestelde periode, begroting en kwaliteit.

BERTENS HEFTRUCKS

Klik op bertens heftrucks voor meer informatie over dit bedrijf gespecialiceerd in heftrucks.

www.florishand.nl

U herkent Floris'Hand in de kwaliteit!

Floris’Hand begeleidt mensen en bedrijven op hun levensweg door het bieden van financieel risicobeheer in de ruimste zin van het woord. Wij nemen u zorg uit handen door u te ondersteunen bij het inrichten en veiligstellen van een financieel comfortabele toekomst. 

Onafhankelijk en deskundig 
Floris’Hand biedt onafhankelijk, deskundig advies en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bankzaken. We brengen uw financiële situatie in kaart. Voorzien u van een gedegen advies. En ontwikkelen - op basis van ons brede serviceaanbod - een compleet en overzichtelijk financieel plan.  

 


MKS-GRAPHICS

 

Alles voor de racerij

 

MKS-Graphics is een jong en modern bedrijf in Cuijk (net onder Nijmegen) dat sinds 2015 actief is in de racewereld. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van circuitmotor designs (ook wel liveries genoemd), persoonlijke mascottes genaamd Rider-ID's en print- en stickerwerk voor racemotoren.
 
Wij leveren tegen zeer scherpe tarieven stickers en drukwerk voor zowel consumenten als bedrijven en kunnen voor een zeer schappelijk bedrag jouw volledige circuitmotor  voorzien van een professioneel design.
 
Ervaring, deskundigheid, klantvriendelijkheid en service staan bij ons het hoogst in het vaandel. Geen een klant mag bij ons ontevreden vertrekken en dat willen we graag zo houden.

 

 

Ralph Martens Motorsport

 

  • Scorpion Helmets voor de Nederlandse markt. Al meer dan 15 jaar produceert Scorpion Helmets innovatieve helmen van topkwaliteit. Niet de minste kennis en ervaring wordt gebruikt om up-to-date te blijven: toprijders in MotoGP, motorcross specialisten, Dakar deelnemers en niet te vergeten de consument dragen met hun ervaring bij aan de ontwikkeling van een top product: Scorpion EXO

 

Spandoek en bord van Bemozonwering aan voor en achterzijde pitbox geplaatst.